logo
Főoldal -> A település -> XXVII. Felcsíki Egyházi Kórustalálkozó -> Demokráciára és a szolidaritásra épülő Európai Unió

Demokráciára és a szolidaritásra épülő Európai Unió


A Bogátalji Mozgalom Csíkrákos és Göröcsfalva Egyesület szeptember 06-09 között rendezi meg a „Demokráciára és a szolidaritásra épülő Európai Unió” című rendezvényét, melynek támogatója az  Európai Unió az Európa a polgárokért program keretén belül.

A projekt célja, hogy segítse a polgárokat az Unió történelmének, működésének alaposabb megismerésében, az uniós szakpolitikák és döntéshozatali folyamatok megértésében, miközben aktív szerepvállalásra és demokratikus részvételre ösztönzi őket. A projekt emellett kiemelt figyelmet szentel az európai identitás, a tolerancia és egymás kölcsönös megértésének erősítésére is.

Partnerek: Boda Község Önkormányzata (HU),  Jászladány Nagyközségi Önkormányzata (HU), Rieska-Leader ry (FI), Szilas Község (SK) és Óromhegyes Helyi Közösség (SRB).

A három napos rendezvényre szeretettel várunk minden érdeklődőt, polgárokat, helyi és regionális állami hatóságokat, helyi önkormányzatokat képviselő nonprofit szervezeteket, civil társadalmi szervezeteket, valamint oktatási és kulturális intézmények képviselőit.
Vissza
Eseménynaptár
Hírek

Csíkrákos választási körzet választási irodájának programja

2024. április 16. Tovább ►

Felcsíki Egyházi Kórustalálkozó

2024. április 04. Tovább ►
Új tűzoltó védőruhák az önkéntes tűzoltóknak
Név:
Email-cím:

 
arrow