Főoldal -> A település -> XIII: KIsboldogasszony falunapok Csíkrákos -> Védőfelszerelésekkel gazdagodott a Csíkrákosi-Göröcsfalvi Önkéntes Tűzoltók Egyesülete
A XIV. Kisboldogasszony falunapok megnyitóján, ünnepélyes keretek között adtuk át, 2018. szeptember 7-én 10 órától a csíkrákosi kultúrotthonban a csíkrákosi-göröcsfalvi önkéntes tűzoltók számára, a Hargita Megye Tanácsa által meghirdetett pályázati kiíráson nyert védőfelszereléseket. A pályázathoz az önrészt a göröcsfalvi Kokojzavész és a csíkrákosi Pogányvár közbirtokosságok, valamint Csíkrákos Község Önkormányzata biztosították. A pályázat lebonyolítója a Bogátalji Mozgalom Egyesület.
Vissza
Eseménynaptár
Hírek

Impressio kulturális napok

VII. alkalommal került megszervezésre Csíkrákoson az Impresszió kulturális napok, mely keretén belül igényes kulturális programokon vehettek részt a jelenlevők. Fellépett többek között a gyergyószentmiklósi Csalamádé tábor, az Eddmegleves című  zenés vigjátékával, a Csíkmadarasi Népi Zenekar, a Csíkrákosi Gerendely Férfikórus és a magyarországi GÓBÉ zenekar .
A rendezvényt a Hargita Megye Tanácsa, Bethlen Gábor Alapkezelő ZRT és a Communitas Alapítvány támogatta.

            

2018. szeptember 18. Tovább ►

Csapatépítőn a Csíkrákosi Cserei Mihály Általános Iskola Diákjai számára


Idén első alkalommal pályázott csapatépítő tevékenységre a Csíkrákosi Bogátalji Mozgalom a Hargita Megye Tanácsa által, családoknak szóló tevékenységek támogatási programján.  A programon a Cserei Mihály Általános Iskola  V-VIII osztályos diákjai vehetnek részt,  az egyesület a képzést pályázat útján kínálva fel az osztályközösségeknek. A négy jelentkező közül az iskola VI. osztályának motivációs levelét értékelték pozitívan, így osztályfőnökkel együtt ez az osztályközösség vehet részt a Szőcs Zsuzsanna pszichológus   által vezetett  szeptember  21-i képzésen.
A program elsődleges célja, hogy együttműködő közösséggé kovácsolja az osztálytársakat.
Támogató: Hargita Megye Tanács és Csíkrákos Község Önkormányzata
2018. szeptember 18. Tovább ►
Új tűzoltó védőruhák az önkéntes tűzoltóknak
Név:
Email-cím: