logo
Főoldal -> Hírek -> DC124-es községi út és göröcsfalvi iskola hivatalos átadása

DC124-es községi út és göröcsfalvi iskola hivatalos átadása


December, 5-én hivatalos átadásra került településünk két jelentős beruházása. A göröcsfalvi Faluköze, DC124-es községi utat adta át Császár Attila Csíkrákos Község polgármestere valamint, Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke. Az aszfaltozás mely közel 500.000 lejbe került, teljes mértékben kormány és megyei támogatásból sikerült megvalósítani.

Az idei év másik jelentős beruházása a göröcsfalvi iskola tetőszerkezetének teljes kicserélése volt. A felújításhoz szükséges forrást Csíkrákos Község Önkormányzata, Hargita Megye Tanácsa valamint a göröcsfalvi Kokojzavész közbirtokosság biztosította. Az épület maga az elmúlt évben már veszélyessé vált, ezért a beruházás rendkívüli fontossággal bírt településünk számára. Mind az önkormányzat és a helyi közösség is fontosnak tartja, hogy megőrizzük a meglévő magyar oktatási intézményeket településünkön.
Csíkrákos Község Önkormányzata jövőre is hasonló beruházások megvalósítását tűzte ki célul, hiszen a megfelelő infrastruktúra nélkül településünk nem fejlődhet.
Képek az eseményről itt elérhetők.
Vissza
Eseménynaptár
Hírek

Csíkrákos választási körzet választási irodájának programja

2024. április 16. Tovább ►

Felcsíki Egyházi Kórustalálkozó

2024. április 04. Tovább ►
Új tűzoltó védőruhák az önkéntes tűzoltóknak
Név:
Email-cím:

 
arrow