logo
Főoldal -> A település -> XXVII. Felcsíki Egyházi Kórustalálkozó -> Ismét teljes körű az ügyfélfogadás a Csíkrákosi Polgármesteri Hivatalban

Ismét teljes körű az ügyfélfogadás a Csíkrákosi Polgármesteri Hivatalban


Június 15-től a Csíkrákosi Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán újra fogadjuk az ügyfeleket, akiket ugyanakkor arra kérünk, hogy ha tehetik használják továbbra is az elektronikus vagy telefonos ügyintézést.

Június 30-ig az egy összegben kifizetett épület, terület és gépjármű utáni adók esetében fizikai személyeknek 5 százalékos adókedvezményben részesülnek.

A helyszínen való bankkártyás fizetés mellett, internetes felületen is lebonyolítható a helyi adók, illetékek kifizetése az erre a célra létrehozott országos program igénybevételével. A www.ghiseul.ro felületen regisztrálás után egy automatikus jelszót és felhasználó nevet kap az ügyfél, melyet kicserélhet egy általa megadott jelszóval és felhasználó névvel. Az online adózás alapvető feltétele, hogy érvényes bankkártyával rendelkezzen az ügyfél.

A polgármesteri hivatalban, az adó és illetékek osztály munkatársai, munkanapokon 9-14 óráig fogadják az ügyfeleket. Az épületben a szájmaszk viselése kötelező!
Vissza
Eseménynaptár
Hírek

Csíkrákos választási körzet választási irodájának programja

2024. április 16. Tovább ►

Felcsíki Egyházi Kórustalálkozó

2024. április 04. Tovább ►
Új tűzoltó védőruhák az önkéntes tűzoltóknak
Név:
Email-cím:

 
arrow