logo
Főoldal -> A település -> XXVII. Felcsíki Egyházi Kórustalálkozó -> Adventi ráhangolódási rendezvény sorozat

Adventi ráhangolódási rendezvény sorozat

Tartalmas eseménysorozattal indult az adventi időszak községűnkben.
Pénteken a Cserei Mihály Általános Iskola százéves iskolaépületét ünnepeltük. Az ünnepség az elhunyt tanítók és tanárok sírjainál való koszorúzással kezdődött és szentmisével folytatódott. A résztvevők az előadások után megtekinthették a felújított iskolaépületet és annak múzeumát.  Az évforduló tiszteletére az iskola és a polgármesteri hivatal egy emlékkönyvet adott ki. A kiadvány letölthető változata
 
Szombaton a Csíkrákos Göröcsfalvi Nőszervezet, a Bogátalji Mozgalom, a 18. Zöld Péter Cserkészcsapat és Csíkrákos Község Önkormányzata szervezésében adventi koszorú készítés zajlott. A koszorú készítéshez szükséges alapanyagokat a Bogátalji Mozgalom által megnyert pályázatból, a Communitas Alapítvány biztosította.


Vasárnap
a csíkrákosi és göröcsfalvi egyházi kórus fellépésével kezdődött az adventi ünnepi műsor, majd Csapai Árpád egyetemi lelkész lelki gyakorlatán vehettek részt az érdeklődők. Az ünnepi műsort az Amabile Duo adventi hangversenye zárta.


Támogatók:
   
Köszönet a a Csíkrákos Göröcsfalvi Nőszervezet, a Bogátalji Mozgalom, a 18. Zöld Péter Cserkészcsapat lelkes tagjainak a szervezésben vállalt munkájukért!
Vissza
Eseménynaptár
Hírek

Csíkrákos választási körzet választási irodájának programja

2024. április 16. Tovább ►

Felcsíki Egyházi Kórustalálkozó

2024. április 04. Tovább ►
Új tűzoltó védőruhák az önkéntes tűzoltóknak
Név:
Email-cím:

 
arrow