logo

Az oldal nem létezik!

Modul: |uploaded| - id : - cat : - sub : - perpage : - page :
Browser: CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Address: 23.20.20.52
GET: /uploaded/tiny/files/a_f%EF%BF%BD%EF%BF%BDt%EF%BF%BD%EF%BF%BDs_seg%EF%BF%BD%EF%BF%BDlyre_val%EF%BF%BD%EF%BF%BD_jogos%EF%BF%BD%EF%BF%BDlts%EF%BF%BD%EF%BF%BDgot_kiz%EF%BF%BD%EF%BF%BDr%EF%BF%BD%EF%BF%BD_ing%EF%BF%BD%EF%BF%BD_%EF%BF%BD%EF%BF%BDs_ingatlan_javak_list%EF%BF%BD%EF%BF%BDja.pdf
.
Eseménynaptár
Hírek

Néptáncoktatás program Csíkrákoson


A járvány megfékezésére hozott szígorításoknak köszönhetően nehéz, de mégis tartalmas időszakot zárt a csíkrákosi- göröcsfalvi csalogány néptáncegyüttes. Az elmúlt időszakban kimaradtak a külföldi fellépéseink.  Idén ismét elmaradtak a már hagyománnyal bíró rendezvényeink mint például az idősek napi rendezvény, , az iskola tanévzáró ünnepsége, a március 15-i megemlékezés ezért kevesebb lehetőség volt a tanultak bemutatására. Bízunk benne, hogy a 2022-es esztendő nem hoz szigorításokat és potólhatjuk a kimaradt fellépéseket.
Az idén, Hargita Megye Tanácsa éltal meghirdetett kulturális programnak köszönhetően a néptánccsoportunk is anyagi támogatásban részesült, melynek köszönhetően sikerült fedezni a néptáncoktatók tiszteletdíját.
Köszönet érte!

2021. október 27. Tovább ►

BOGÁT UTCAI VASÚTI ÁTJÁRÓ FELÚJÍTÁSA


Hétfőn, 2021. október 4-én, elkezdődik a Bogát utcai vasúti átjáró felújítása. A munkálatok körülbelül 10 napig tartanak, ezalatt az átjáró le lesz zárva a forgalom előtt, csak a hazajáró tehéncsorda számára biztosítják az átjárást.
Kérjük, hogy a munkálatok ideje alatt használják az alternatív útvonalakat!
2021. október 01. Tovább ►
Új tűzoltó védőruhák az önkéntes tűzoltóknak
Név:
Email-cím:

 
arrow