logo
Főoldal -> Hírek -> Demokráciára és a szolidaritásra épülő Európai Unió

Demokráciára és a szolidaritásra épülő Európai Unió


A Bogátalji Mozgalom Csíkrakos és Göröcsfalva Egyesület szeptember 2-5 között rendezi meg a „Demokráciára és a szolidaritásra épülő Európai Unió” cimű rendezvényét, melynek támogatója az  Európai Unió az Európa a polgárokért program keretén belül.

A projekt célja, hogy segítse a polgárokat az Unió történelmének, működésének alaposabb megismerésében, az uniós szakpolitikák és döntéshozatali folyamatok megértésében, miközben aktív szerepvállalásra és demokratikus részvételre ösztönzi őket. A projekt emellett kiemelt figyelmet szentel az európai identitás, a tolerancia és egymás kölcsönös megértésének erősítésére is.

Partnerek: Boda Község Önkormányzata (HU), Jászladány Nagyközségi Önkormányzata (HU), , Szilas Község (SK) és Óromhegyes Helyi Közösség (SRB).

A három napos endezvényre szeretettel várunk minden érdeklődőt, polgárokat, helyi és regionális állami hatóságokat, helyi önkormányzatokat képviselő nonprofit szervezeteket, civil társadalmi szervezeteket, valamint oktatási és kulturális intézmények képviselőit.

A részletes progammal hamarosan jelentkezünk!
Vissza
Eseménynaptár
Hírek

Csíkrákos választási körzet választási irodájának programja

2024. április 16. Tovább ►

Felcsíki Egyházi Kórustalálkozó

2024. április 04. Tovább ►
Új tűzoltó védőruhák az önkéntes tűzoltóknak
Név:
Email-cím:

 
arrow