logo
Főoldal -> Hírek -> Gyereknap a csíkrákosi és göröcsfalvi gyerekeknek

Gyereknap a csíkrákosi és göröcsfalvi gyerekeknek

2015.  június  6-án,  szombaton  színes programkínálattal lepték meg a gyerekeket Nemzetközi Gyermeknap alkalmából a helyi egyesületek, társszervezők: Csíkrákos-Göröcsfalvi  Nőszervezet,  Bogátalji Mozgalom, Csíkrákos Polgármesteri Hivatal, 18. Zöld Péter cserkészcsapat és a Csíkrákosi  Gyermekekért Egyesület.
A gyermeknapi rendezvényt a göröcsfalvi kúlturotthon udvarán tartották szombaton 10 és 17 óra között. A sok-sok kis- és nagyiskolás, óvodás a délelőtt folyamán néptáncot tanulhatott, bábszinháznak örvendhettek valamint különféle kézműves-foglalkozásokon vehettek részt az érdeklődők: nemezelés, gyöngyfűzés, rajzolás, arcfestés, gyurmázás zajlott egy időben.
Ezenkívül légvárcsúszda, arcfestés, valamint ingyenes fagylaltok vártak a nap ünnepeltjeire.
A társszervezők gyermeknap alkalmából rajzpályázatot is hirdettek I–VIII. osztályos gyerekek számára. A rajzpályázatra több mint 100 munkát küldtek be a helyi gyerekek. A beérkezett alkotások megtekinthetők voltak a rendezvény helyszínén és a rendezvény záró mozzanataként díjaztak minden beérkezett munkát.
A gyereknapi rendezvényt támogatta Hargita Megye Tanácsa, Csíkrákos Polgármesteri Hivatal, Right Egyesület és a Communitas  Alalpítvány.
Képek a rendezvényről itt elérhetők.
Vissza
Eseménynaptár
Hírek

Csíkrákos választási körzet választási irodájának programja

2024. április 16. Tovább ►

Felcsíki Egyházi Kórustalálkozó

2024. április 04. Tovább ►
Új tűzoltó védőruhák az önkéntes tűzoltóknak
Név:
Email-cím:

 
arrow