Az oldal nem létezik!

Modul: |content| - id : - cat : - sub : - perpage : - page :
Browser: CCBot/2.0 (http://commoncrawl.org/faq/)
Address: 54.144.72.150
GET: /content/view/28/37/
.
Eseménynaptár
Hírek

A göröcsfalvi iskola felújítása

A 2013-ban elkezdett munkálatok folytatása ként elindult a göröcsfalvi iskola munkálatainak a 2. szakasza. Csíkrákos Község Önkormányzata, a Göröcsfalvi „Kokojzavész” Közbirtokosság és Hargita Megye Tanácsának közreműködésével megvalósuló beruházás értéke megközelíti a 300.000 lej-t. A munkálatok magukba foglalják az épület teljes külső és belső felújítását, fűtésrendszer kialakítását és a nyílászárók cseréjét is. Ennek következtében az iskolában működő 2 osztály a második iskolai félévtől (február 15-től) más helyszínen folytatja a tanulást. Kérjük az érintett tanárok, szülők és diákok megértését.


Ezúton fejezzük ki köszönetünket Hargita Megye Tanácsának, valamint a Göröcsfalvi „Kokojzavész” Közbirtokosságnak a nyújtott támogatásért.

Ezzel a munkálattal községünkben befejeződik minden oktatási intézménynek a felújítása és remélhetőleg a következő tanévtől új formában segíthetjük a diákok tanulását.
2016. január 27. Tovább ►

Tájékoztató a 112-es hívószámról

A Hargita Megyei "Oltul" Katasztrófavédelemi Felügyelőség tájékoztatója alapján bármilyen sűrgösségi esetben hívható a 112-es segélyhívó szám. A következő dokumentumban felsorolt esetekben ajánlott hívni a 112-es számot. 


2016. január 26. Tovább ►