Főoldal -> A település -> XIII: KIsboldogasszony falunapok Csíkrákos -> Lábtoll bajnokság


Csíkrákosiak a lábtoll bajnokságon- Ráduly Botond beszámolója

A nyáron azon szerencsések közt lehettem akik kipróbálhatták a lábtoll labdát és igazi profikkal jatszhattunk. Csapatunk részt vett az újszászi 22. Hungarian Open, melyet 2017. augusztus 12-15 között szerveztek meg és amelyen 7 ország 175 versenyzője vett részt.
Habár nekünk csak a kezdők szerencséje és az akarat jutott és a tapasztalat a másik fél fegyvere volt, még így is elmondhatom hogy egy örök élmény volt. Mi nem nyerni mentünk oda, hisz a vilagbajnoki 3 helyezett német csapat ellen szemernyi esélyünk sem volt, mi azért mentünk oda hogy abból ami ott virágzik abból csak egy magot elhozni haza és hogy ezzel a magal gondozással és törődéssel itt is meghonosítsuk a ezt a sportot.

A résztvevő csapat tagjai: Ráduly Botond, Szentes Szilárd, Vizoli ZsomborVissza
Eseménynaptár
Hírek

Álláshirdetés

Csíkrákos Polgármesteri Hivatala versenyvizsgát szervez a hivatal mezőgazdaság és urbanisztikai osztályon az alábbi köztisztviselői üres állás betöltésére:

1 szakfelügyelő I. osztály –  második szakmai fokozat -

Részvételi feltételek: felsőfokú  végzettség záró vizsgával, 5 év szakmai tapasztalat, a köztisztviselők jogállásáról szóló 1999/188-as újraközölt törvény 54-es cikkely előírásai, valamint a 2008/611-es sz. kormányhatározat 49-es cikkely előírásai.

Versenyvizsga ídőpontja: 2018.február 19, 10 óra – írásbeli; 2018.február 23, 10 óra – szóbeli.
Helyszín: Csíkrákos 232 szám, polgármesteri hivatal.

A beiratkozási dossziét Csíkrákos polgármesteri hivatal székhelyén lehet letenni a hirdetés megjelenésétől számitott-a Hivatalos Közlöny III.részében – 20 napon belül (2018. Február 7 -ig).

Könyvészeti anyagot, beiratkozási formanyomtatványt, valamint bővebb felvilágiosítást Csíkrákos polgármesteri hivatalánál kaphatnak az érdeklődők.

Hivatali telefonszám: 0266379237.
2018. január 18. Tovább ►

A kémények karbantartásáról

A csíkrákosi önkéntes tűzoltóság arra figyelmezteti a lakosságot, hogy fordítson különös figyelemet a kémények tisztítására, karbantartására, ugyanis az elhanyagolt kémény koromtűzhöz, valamint szén-monoxid-mérgezéshez is vezethet. A hideg idő miatti intenzív fatüzelés következtében a korom gyorsabban lerakódik a kémény falán, leszűkítve a kürtőt. A leszűkült kürtőben a hőmérséklet megnövekszik, míg a kéményben lehűlő vízgőz és égéstermékek lecsapódása kátrányos réteget alakít ki, amely képes meggyulladni.
2018. január 16. Tovább ►
Új tűzoltó védőruhák az önkéntes tűzoltóknak
Név:
Email-cím: