Főoldal -> A település -> XIII: KIsboldogasszony falunapok Csíkrákos -> Lábtoll bajnokság


Csíkrákosiak a lábtoll bajnokságon- Ráduly Botond beszámolója

A nyáron azon szerencsések közt lehettem akik kipróbálhatták a lábtoll labdát és igazi profikkal jatszhattunk. Csapatunk részt vett az újszászi 22. Hungarian Open, melyet 2017. augusztus 12-15 között szerveztek meg és amelyen 7 ország 175 versenyzője vett részt.
Habár nekünk csak a kezdők szerencséje és az akarat jutott és a tapasztalat a másik fél fegyvere volt, még így is elmondhatom hogy egy örök élmény volt. Mi nem nyerni mentünk oda, hisz a vilagbajnoki 3 helyezett német csapat ellen szemernyi esélyünk sem volt, mi azért mentünk oda hogy abból ami ott virágzik abból csak egy magot elhozni haza és hogy ezzel a magal gondozással és törődéssel itt is meghonosítsuk a ezt a sportot.

A résztvevő csapat tagjai: Ráduly Botond, Szentes Szilárd, Vizoli ZsomborVissza
Eseménynaptár
Hírek

FalugyűlésÁprilis 8-án, vasárnap, 12.00 órától a göröcsfalvi kultúrotthonban falugyűlésre került sor, mely keretén belül Császár Attila polgármester ismertette a folyamatban lévő beruházásokat, vázolta az elkövetkező időszak terveit. Szó esett többek között az ingyenes telekkönyvezésről, a legeltetési törvényről, az utak aszfaltozásáról, játszótér építéséről, a mezei utak felújításáról, helyi költségvetésről valamint a buszmegálló megépítéséről.

A rendezvény meghívottja volt Köllő Miklós építész, területrendezési szakember, aki ismeretette a résztvevőkkel a Csíkrákos községről készült történeti és faluképvédelmi tanulmányt.
2018. április 09. Tovább ►

Ismét igényelhető a mezőgazdasági támogatás

Március 1. és május 15. között nyújthatják be az egységes agrártámogatási kérelmeket azok a gazdák, akik a Mezőgazdasági Intervenciós és Kifizetési Ügynökségtől (APIA) kérnek támogatást.
A területalapú támogatási kérelmet kizárólag online, az IPA-Online applikációval, a http://lpis.apia.org.ro/ címen lehet kitölteni.  A területre vonatkozó összes dokumentumnak érvényben kell lennie a kérés benyújtásának pillanatában.
2018. március 13. Tovább ►
Új tűzoltó védőruhák az önkéntes tűzoltóknak
Név:
Email-cím: