Főoldal -> A település -> XIII: KIsboldogasszony falunapok Csíkrákos -> Lábtoll bajnokság


Csíkrákosiak a lábtoll bajnokságon- Ráduly Botond beszámolója

A nyáron azon szerencsések közt lehettem akik kipróbálhatták a lábtoll labdát és igazi profikkal jatszhattunk. Csapatunk részt vett az újszászi 22. Hungarian Open, melyet 2017. augusztus 12-15 között szerveztek meg és amelyen 7 ország 175 versenyzője vett részt.
Habár nekünk csak a kezdők szerencséje és az akarat jutott és a tapasztalat a másik fél fegyvere volt, még így is elmondhatom hogy egy örök élmény volt. Mi nem nyerni mentünk oda, hisz a vilagbajnoki 3 helyezett német csapat ellen szemernyi esélyünk sem volt, mi azért mentünk oda hogy abból ami ott virágzik abból csak egy magot elhozni haza és hogy ezzel a magal gondozással és törődéssel itt is meghonosítsuk a ezt a sportot.

A résztvevő csapat tagjai: Ráduly Botond, Szentes Szilárd, Vizoli ZsomborVissza
Eseménynaptár
Hírek

Több ezer lejes bírság jár az engedély nélküli tarlóégetésért


Szigorúan tilos hatósági engedély nélkül a tarló vagy a száraz vegetáció meggyújtása. A tiltás megszegése magánszemélyek esetében 3000–6000 lej, míg jogi személyek esetében 25–50 ezer lejes bírságot von maga után.
A teljes cikk itt
2018. október 19. Tovább ►

Turisztikai kiadványSikeresen pályázott a Bogátalji Mozgalom egyesület a Hargita Megye Tanácsa által, meghirdetett pályázati kiírásán. A nyert összegből egy 12 oldalas, kétnyelvű turisztikai kiadvány valósult meg, melyet 2018. október 12-én, 12 órától a csíkrákosi kultúrotthonban mutattak be. A rendezvényen jelen volt Császár Attila polgármester is, méltatta az egyesület közösségért folytatott munkáját.

2018. október 18. Tovább ►
Új tűzoltó védőruhák az önkéntes tűzoltóknak
Név:
Email-cím: