logo
Főoldal -> Hírek

Hírek

Felhívás

December 21-én délután 4 órától Csíkszeredában, a Megyeháza előtt megemlékezünk az 1989-es decemberi forradalomról és annak értékeiről, illetve olyan csíkszeredaiakról, mint Müller László, aki életét adta a szabadságért.


DC124-es községi út és göröcsfalvi iskola hivatalos átadása

December, 5-én hivatalos átadásra került településünk két jelentős beruházása. A göröcsfalvi Faluköze, DC124-es községi utat adta át Császár Attila Csíkrákos Község polgármestere valamint, Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke. Az aszfaltozás mely közel 500.000 lejbe került, teljes mértékben kormány és megyei támogatásból sikerült megvalósítani.

Átütemezheti adósságát Csíkrákos
Jóváhagyta a számvevőszék annak az adósságnak az átütemezését, amelyet a községközpontban található iskolaépület nemrég befejezett felújítása kapcsán halmozott fel a csíkrákosi önkormányzat. A részletekben való visszafizetés azt jelenti, hogy egyéb kényszerítő intézkedést nem hajtanak végre a községháza ellen.

Épített örökségünk, beszélgetés Sógor Csabával
Vasárnap, 2014 november 16-án egy megbeszélésre került sor a polgármesteri hivatal gyűléstermében Sógor Csaba európai parlamenti képviselővel. A találkozás célja az volt, hogy közösen térképezzük fel a Pogányvár valamint a Kisboldogasszony vártemplom, településünk két jelentős történelmi értékkel bíró szimbólumának helyzetét azzal a céllal, hogy talán közösen, sikerül megoldást találjunk ezek konzerválására az utókor számára is.

Idősek napja Csíkrákoson
A Csíkrákosi Polgármesteri Hivatal és Bogátalji Mozgalom jóvoltából Vasárnap november 9-én a göröcsfalvi kultúrotthonban köszöntöttük településünkön a szépkorúakat. A szervezők színes és tartalmas programmal igyekeztek közösségünk idősebb korosztályát szórakoztatni és számukra értékes műsort összeállítani.
Natura 2000 Előadás
Esemény dátuma: 2014. november 13. 17:00
Idősek napja Csíkrákoson
Esemény dátuma: 2014. november 09. 11:00
Eseménynaptár
Hírek

Csíkrákos választási körzet választási irodájának programja

2024. április 16. Tovább ►

Felcsíki Egyházi Kórustalálkozó

2024. április 04. Tovább ►
Új tűzoltó védőruhák az önkéntes tűzoltóknak
Név:
Email-cím:

 
arrow